Lallana blízko k prestupu do FC Liverpool

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 07:26 • 2 min
Lallana blízko k prestupu do FC Liverpool

LIVERPOOL - Televízna stanica Sky i agentúra PA informujú, že anglický futbalový reprezentant Adam Lallana je blízko k prestupu zo Southamptonu do FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný stredopoliar by mal s "Merseysiders", kde pôsobí aj slovenský obranca Martin Škrtel, podpísať päťročnú zmluvu. K dokončeniu transferu, ktorý sa odhaduje na 25 miliónov libier, chýba už len hráčova zdravotná prehliadka. "Blížime sa. Už sme sa takmer dohodli na podmienkach kontraktu, teraz prechádza zdravotnou prehliadkou. Dúfam, že fanúšikom Liverpoolu prinesieme dobré správy. Možno už v sobotu ráno," povedal priamo pred tréningovým centrom "The Reds" pre Sky Sports News futbalistov agent David Manasseh. 

 

Lallana prišiel na štadión St. Mary´s v roku 2000, za prvý tím "Saints" odohral vyše 200 stretnutí a strelil 48 gólov. Deväťnásobný anglický reprezentant je teraz v lete už tretím významným odchádzajúcim hráčom zo Southamptonu. Útočník Rickie Lambert putoval rovnakým smerom a ľavý obranca Luke Shaw v piatok prestúpil do Manchestru United. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona