Lalkovič sa vrátil do tretej anglickej ligy

NETKY.SK • 8 Január 2015, 14:49 • 2 min
Lalkovič sa vrátil do tretej anglickej ligy

LONDÝN - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Milan Lalkovič bude pokračovať v kariére na Britských ostrovoch, z Mladej Boleslavi odchádza do tímu tretej najvyššej anglickej súťaže Barnsley.

slovakia

left justify in out

S klubom podpísal zmluvu na osemnásť mesiacov. Informuje o tom web tímu i BBC. Spoločne s bývalým hráčom mládežníckych mužstiev FC Chelsea prichádzajú do Barnsley na mesačné hosťovanie útočník George Waring zo Stoke a stredopoliar Ben Pearson z Manchestru United.

 

Lalkovič prestupuje do Barnsley ako voľný hráč, v Mladej Boleslavi už s jeho službami ďalej nerátali.

 

Dvadsaťdvaročný ofenzívny univerzál (nar. 9. decembra 1992) bol hráčom mužstva najvyššej českej súťaže od júla 2014. Lalkovič strávil predchádzajúcu sezónu 2013/2014 v inom anglickom treťoligovom tíme FC Walsall, v ktorom bol ako kmeňový hráč FC Chelsea na hosťovaní. Vedenie klubu zo Stamford Bridge neponúklo vlani v lete odchovancovi košickej futbalovej školy predĺženie spolupráce a slovenský krídelník sa stal voľným hráčom. "Milan má za sebou dobrú minulosť a dodá nášmu tímu rýchlosť a novú myšlienku. Už sa tešíme na spoluprácu s ním," uviedol tréner Barnsley Danny Wilson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies