Lalkovič sa pred maturitou povzbudil šiestym gólom v sezóne

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 15:05 • 2 min
Lalkovič sa pred maturitou povzbudil šiestym gólom v sezóne

LONDÝN - Slovenského mládežníckeho reprezentanta vyhlásili za najlepšieho hráča zápasu.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový reprezentant v kategórii do 21 rokov Milan Lalkovič strelil v sobotu svoj šiesty ligový gól v tejto sezóne. Presný zásah 21-ročného Košičana pomohol Walsallu k remíze na ihrisku Rotherhamu United (1:1) v rámci 37. kola tretej najvyššej anglickej súťaže. Kmeňový hráč FC Chelsea Lalkovič v 19. min otvoril skóre duelu a pozitívne sa naladil pred písomnými maturitnými skúškami, ktoré na neho čakajú v domovine.

 

"Išli sme do zápasu s tým, že ak by sa nám podarilo uspieť, bola by to pre nás veľká vzpruha. Žiaľ, v závere sme inkasovali a prišli o dva body. Ale nezúfame, do konca zostáva deväť kôl, takže stále sa hrá o veľa bodov. Každé z najbližších stretnutí bude pre nás veľmi dôležité," povedal Lalkovič pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency a doplnil: "Našťastie, dostal som voľno, takže môžem prvú časť maturity riadne absolvovať doma na Slovensku. Či som pripravený? Verím, že áno. Sloh je sloh, uvidíme." Lalkoviča po súboji v Rotherhame už piatykrát v tejto sezóne vyhlásili za najlepšieho hráča zápasu. 

 

Klubu z Bescot Stadium Walsallu patrí v tabuľke ôsma priečka, na 6. miesto zaručujúce účasť v play-off o postup do druhej najvyššej súťaže má deväťbodové manko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona