Lalkovič sa nechystá opustiť Walsall

NETKY.SK • 25 August 2015, 17:28 • 2 min
Lalkovič sa nechystá opustiť Walsall

WALSALL - Slovenský futbalista v službách FC Walsall Milan Lalkovič sa v najbližšom čase nechystá opustiť klub.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, mám svoje ambície, ale som tu šťastný. Tréner mi dôveruje a máme spolu dobrý vzťah. Som presvedčený, že Walsall je momentálne pre mňa najlepšie miesto. Ak sa nám podarí postúpiť do druhej najvyššej súťaže, bude to fantastické," referoval pre miestne periodikum Walsall Advertiser 22-ročný rodák z Košíc.


Napriek Lalkovičovým vyhláseniam si však tréner mužstva z regiónu West Midlands Dean Smith nie je istý, či bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska zostane v tíme aj po sezóne. "Je mladý a stále sa zlepšuje. Môže sa stať, že Milan bude nad naše finančné možnosti, ale niekedy to nie je len o peniazoch. On je práve ten typ, ktorého viac zaujíma futbal ako príjem," povedal miestnym novinárom lodivod Walsallu.


Lalkovič zažiaril v sobotňajšom domácom stretnutí 4. kola tretej najvyššej súťaže s Coventry (2:1), keď prihral na oba góly domácich a vyslúžil si cenu pre najlepšieho hráča zápasu.


FC Walsall je s desiatimi bodmi na druhej priečke treťoligovej tabuľky o skóre za Gillinghamom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona