Lalkovič odchádza na hosťovanie, vybral si Walsall

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 15:33 • 2 min
Lalkovič odchádza na hosťovanie, vybral si Walsall

LONDÝN - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Milan Lalkovič odchádza ako kmeňový hráč FC Chelsea na hosťovanie do FC Walsall, tímu tretej najvyššej anglickej súťaže. Odchovanec košickej futbalovej školy len nedávno predĺžil zmluvu s mužstvom zo Stamford Bridge, ale teraz sa na pol roka presťahuje k Birminghamu, kde sa nachádza 170-tisícové mesto Walsall.

slovakia

left justify in out

"Ozval sa mi tamojší asistent trénera, ktorý ma pozná z Doncastru, kde som tiež hosťoval. Vycítil som, že do mužstva ma chcú, preto som ani veľmi neváhal. Kouč mi povedal, že sa teší na spoluprácu. Je to League One, čiže tretia najvyššia súťaž, ale najdôležitejšie pre mňa je, že budem hrávať," objasnil Lalkovič pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency, ako sa zrodilo toto hosťovanie na jesennú časť nadchádzajúcej sezóny 2013/2014.

"S mužstvom som od nedele. Popri tréningoch si pohľadám bývanie. Zaujímavosťou možno je, že v tíme som zatiaľ jediný legionár, v šatni sú inak samí Angličania. Nastupovať by som mal prevažne v strede útoku," doplnil 20-ročný bývalý hráč holandského ADO Den Haag a portugalskej Vitórie Guimaraes.

FC Walsall skončil v uplynulom ročníku League One na deviatej priečke so šesťbodovým mankom na pozície znamenajúce účasť v baráži o postup do League Championship. Ambície mužstva neklesajú, v príprave sa Lalkovič v drese nového zamestnávateľa skonfrontuje s Aston Villou, Leedsom či Nottinghamom Forest. Tretia najvyššia anglická súťaž sa začne 3. augusta, Walsall nastúpi proti Tranmere na 11-tisícovom domácom Banks's Stadium.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies