Lalkovič nepredĺžil s Walsallom, nedohodol sa na podmienkach

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 14:45 • 2 min
Lalkovič nepredĺžil s Walsallom, nedohodol sa na podmienkach

WALSALL - Slovenský futbalista Milan Lalkovič nebude pokračovať v FC Walsall, tíme účastníka League One (tretia v hierarchii anglických súťaží), ktorému sa v závere sezóny 2015/2016 nepodarilo postúpiť do The Championship. Bývalý mládežnícky reprezentant dostal možnosť pokračovať na Bescot Stadium, ale napokon si bude hľadať nový angažmán.

slovakia

left justify in out

"Rozmýšľal som o mojej budúcnosti a rozhodol som sa neakceptovať podmienky, ktoré mi ponúkli v FC Walsall. Dôvod je jednoduchý, nedohodli sme sa na novom kontrakte, a tak najlepšou voľbou je môj odchod," uviedol prostredníctvom svojej facebookovej prezentácie Lalkovič, ktorý odohral za miestny tím dve sezóny - 2013/2014 a 2015/2016. "Chcem sa poďakovať všetkým zamestnancom, hráčom i ďalším ľudom za všetko, čo pre mňa urobili počas môjho pôsobenia v klube. Walsallu želám všetko najlepšie do budúcnosti," dodal lúčiaci sa 23-ročný ofenzívny hráč.

 

Košický rodák Lalkovič predtým pôsobil v rámci League One v tíme FC Barnsley. Bývalý člen akadémie FC Chelsea v minulosti hral aj v Doncastri, Haagu, Vitórii Guimaraes a Mladej Boleslavi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies