Lalkovič mužom zápasu proti Peterborough United

NETKY.SK • 19 November 2013, 15:34 • 2 min
Lalkovič mužom zápasu proti Peterborough United

LONDÝN - Slovenského futbalového reprezentanta v kategórii do 21 rokov Milana Lalkoviča vyhlásili za najlepšieho hráča pondelkového zápasu 16. kola tretej najvyššej anglickej súťaže FC Walsall - Peterborough United (2:0). Krídelník domácich strelil prvý gól stretnutia v 26. min a v druhom polčase pridal asistenciu na presný zásah Romaina Sawyersa. Za výkon dostal cenu od reportérov televízie Sky Sports.

slovakia

left justify in out

"Z ľavej strany som si pohybom vypýtal loptu a prešprintoval obrancu. Bol som už blízko k bránke, preto som volil strelu k vzdialenejšej žrdi. Padlo to tam a bola to obrovská radosť, na toto som čakal," povedal odchovanec košickej futbalovej školy pre oficiálnu stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency. "Bol to náročný duel, hostia sú tretí a my sme nechceli stratiť kontakt s čelom tabuľky. Vďaka tomuto víťazstvu sme sa barážovým miestam o postup do Championship priblížili na jeden bod. Sme šťastní, tri body sme si jednoznačne zaslúžili za celozápasový výkon, nepremenili sme pritom ešte niektoré jasné šance, ba dokonca penaltu, takže ten rozdiel mohol byť ešte vyšší. Pevne veríme, že zostaneme na víťaznej vlne a našou hrou budeme zabávať divákov," dodal Lalkovič, ktorého prišiel priamo do Walsallu podporiť otec spoločne s agentom Milanom Lednickým.

"V náročnom stretnutí podal 'Miňo' vynikajúci výkon. Pevne veríme, že naň nadviaže aj v ďalších zápasoch," povedal Lednický, ktorý v rámci služobnej cesty do Anglicka absolvoval aj stretnutie v centrále FC Chelsea, kde na tému Lalkovič hovoril s predstaviteľmi hráčovho materského klubu. Pre Lalkoviča ide o druhý ligový gól v sezóne 2013/2014. Premiérovo prekonal súperovho brankára ešte začiatkom augusta v dueli 1. kola pri víťazstve 3:1 nad Tranmere.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies