Lalkovič dal v sobotu víťazný gól

NETKY.SK • 28 December 2015, 09:36 • 2 min
Lalkovič dal v sobotu víťazný gól

WALSALL - Slovenský futbalista Milan Lalkovič zariadil v sobotu víťazstvo anglického klubu FC Walsall v 23. kole tretej najvyššej súťaže League One na ihrisku Millwallu 1:0, keď v 29. min strelil víťazný gól.

slovakia

left justify in out

"Bol to náročný zápas. Nakopávali veľa lôpt, ale zvládli sme to. Všetci spoluhráči podali dobrý výkon. Niekedy sa ako útočník snažíte, no nie a nie dať gól, preto som rád, že sa mi to podarilo," povedal pre oficiálny klubový web 23-ročný zakončovateľ. Bývalý mládežnícky reprezentant zároveň si pochvaľuje spoluprácu s novým trénerom Seanom O’Driscollom: "Keď odchádzal bývalý kouč Dean Smith, nebol som nadšený. Vedel som však, že Sean nemá angažmán a niekomu v tíme som poradil, že ho poznám ešte z Doncastru, kde mi ako osemnásťročnému doprial debut." Novému kormidelníkovi sa zatiaľ vo Walsalle darí - jeho zverenci vyhrali obidva zápasy.


Lalkovičovi zatiaľ sezóna vychádza výborne. Rodák z Košíc strelil už šesť gólov a jeho mužstvo vedie ligovú tabuľku o skóre pred Burtonom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona