Lalkovič bude pokračovať v Portsmouthe, podpísal dvojročnú zmluvu

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 09:35 • 2 min
Lalkovič bude pokračovať v Portsmouthe, podpísal dvojročnú zmluvu

PORTSMOUTH - Slovenský futbalista Milan Lalkovič prestúpil z Walsallu do Portsmouthu, ktorý pôsobí vo štvrtej najvyššej anglickej lige.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný krídelník podpísal s novým zamestnávateľom dvojročný kontrakt. "Veľmi dobre zapadá do štruktúry nášho herného systému, je to veľmi dynamický hráč. Už dlhšie sme ho sledovali. Je to hráč, ktorý dokáže zdvihnúť divákov zo sedadiel," povedal asistent manažéra "Pompey" Leam Richardson.

 

Lalkovič prešiel juniorskými tímami londýnskej Chelsea a absolvoval viacero hosťovaní napríklad v holandskom ADO Den Haag, či portugalskej Vitoria Guimaraes. V roku 2014 odišiel z Chelsea do FK Mladá Boleslav, po pol roku sa však vrátil na ostrovy. V uplynulom ročníku odohral za Walsall v tretej najvyššej súťaži 51 zápasov a strelil osem gólov.

 

"Cieľom klubu je postup, máme potenciál spraviť niečo veľmi dobré a teším sa na novú sezónu. Išiel som síce o ligovú súťaž nižšie, no to mi nevadí. Verím, že dám viac ako desať gólov," povedal pre oficiálnu stránku klubu Lalkovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies