Lakers zažilo najhoršiu domácu prehru v play-off histórii

NETKY.SK • 27 Apríl 2013, 10:44 • 2 min
Lakers zažilo najhoršiu domácu prehru v play-off histórii

NEW YORK - Dwight Howard nastrieľal 25 bodov a doskočil 11 lôpt, Pau Gasol dosiahol svoje prvé triple-double v play-off v kariére, dvojica náhradníkov Darius Morris a Andrew Goudelock pokorila 20-bodovú hranicu, no ani to všetko neodvrátilo najhoršiu domácu prehru Los Angeles Lakers v dejinách vyraďovacej časti basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Kalifornčania podľahli favorizovanému San Antoniu 89:120 a sú na prahu vypadnutia vo štvrťfinále Západnej konferencie. Spurs vedú v série hranej na štyri víťazstvá 3:0, k postupu im chýba posledný krok. "Je to pre nás mimoriadne náročný rok, ale nejdeme sa na nič vyhovárať, neutekáme z boja," ešte nekapituluje podkošová opora Lakers Dwight Howard, ktorému chýbali na obvode spoluhráči Kobe Bryant, Steve Nash, Steve Blake a Jodie Meeks. "Tie zranenia nás zabíjajú," poznamenal Pau Gasol, autor 11 bodov, 13 doskokov, 10 asistencií.

Stephen Curry hral so zraneným ľavým členkom, ale ani zdravotné problémy ho nezastavili, aby 29 bodmi a 11 asistenciami režíroval víťazstvo Golden State nad Denverom 110:108. Warriors sa ujali vedenia 2:1 na zápasy. 

New York Knicks majú na dosah prvú víťaznú sériu play-off po trinástich rokoch, po piatkovom úspechu 90:76 na palubovke Bostonu vedú už 3:0. "Ak mám byť úprimný, ukončiť to po štyroch zápasoch by bolo veľkolepé. Bol by to pre mňa splnený sen, keďže doteraz sa mi to nikdy nepodarilo," pripomenul v piatok 26-bodový Carmelo Anthony. Trénera Celtics Doca Riversa "pobavila" otázka reportéra, akú zmenu v základnej pätici plánuje pred ďalším zápasom: "Neviem, zaostávame 0:3, možno by som mohol postaviť vás, ak by ste mi niečo vedeli ponúknuť." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona