Lakers deklasovali Maccabi Haifa, 21 bodov Bryanta

NETKY.SK • 12 Október 2015, 08:14 • 2 min
Lakers deklasovali Maccabi Haifa, 21 bodov Bryanta

LOS ANGELES - Basketbalisti Los Angeles Lakers zvíťazili v nedeľňajšom prípravnom zápase pred novou sezónou NBA nad izraelským klubom Maccabi Haifa vysoko 126:83. Lídrom kalifornského družstva bol s 21 bodmi veterán Kobe Bryant.

slovakia

left justify in out

Bryanta čaká jeho jubilejná dvadsiata profiligová sezóna. Pred deviatimi mesiacmi sa podrobil operácii ramena a viacerí odborníci mu predpovedali predčasný koniec kariéry. Držiteľ piatich majstrovských titulov však končiť neplánuje. "Nikdy som nepovedal, že končím. Stále verím, že mám na to, aby som v tejto súťaži nebol len do počtu. Na novú sezónu sa veľmi teším," uviedol Bryant, ktorý v nedeľu nastúpil na 20 minút. Z hry premenil šesť z desiatich pokusov, z toho trojky 6/4.

 

V príprave proti medzinárodnému súperovi uspel aj Washington. Wizards zdolali brazílske Paschoalotto Bauru presvedčivo 134:100. Najlepším strelcom tímu z hlavného mesta USA bol v nedeľu poľský center Marcin Gortat.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona