Lajčáka pozvali do Bosny, odovzdá tam multifunkčné ihrisko

NETKY.SK • 7 November 2015, 14:34 • 2 min
Lajčáka pozvali do Bosny, odovzdá tam multifunkčné ihrisko

BRATISLAVA - Podpredseda vlády SR a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák odovzdá mestu Srebrenica v Bosne a Hercegovine multifunkčné ihrisko, na ktoré Slovenská republika poskytla finančný príspevok 70-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Urobí tak počas dvojdňovej návštevy Bosny a Hercegoviny, na ktorú odcestuje v pondelok 9. novembra na pozvanie svojho rezortného partnera Igora Crnadaka. Ako agentúru SITA informoval tlačový odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, v hlavnom meste Bosny Sarajeve sa Lajčák stretne s vrcholnými predstaviteľmi štátu, rokovať bude aj s predsedom a členmi Predsedníctva Bosny a Hercegoviny.

 

Na programe rokovaní bude okrem bilaterálnych otázok aj úroveň vzťahov medzi Bosnou a Hercegovinou a Európskou úniou s osobitným dôrazom na potrebu implementácie reforiem, ktoré sú nevyhnutným predpokladom približovania krajiny do únie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies