Lajčák: Želám občanom, aby si Vianoce užili v pokoji a kruhu milovaných

NETKY.SK • 24 December 2016, 12:31 • 2 min
Lajčák: Želám občanom, aby si Vianoce užili v pokoji a kruhu milovaných

BRATISLAVA - Vianoce sú na Slovensku asi najočakávanejšie a najpopulárnejšie sviatky, sviatky pokoja a mieru, sviatky, počas ktorých sa schádzajú rodiny, preto by som všetkým našim občanom chcel zaželať, aby si Vianoce užili v pokoji, mieri a kruhu svojich blízkych a milovaných.

slovakia

left justify in out

Pre TASR to uviedol minister zahraničných vecí SR Miroslav Lajčák.

 

"Želám si, aby sme si odpočinuli, pretože to bol ťažký rok a aby sme aspoň časť predsavzatí preniesli aj do nového roka. Nezabudnime na tie pocity a predsavzatia ani po tom, keď sa zase rozbehne bežný život, pretože dobro sa nám nejako vytráca z našej spoločnosti, je tu priveľa agresivity a zloby, priveľa nenávisti, má to rastúcu tendenciu a vyvoláva to u mňa osobne obavy," konštatoval minister Lajčák.

 

Štedrý večer strávi so svojimi najbližšími. "Potom tak ako každý rok sa chystám do Tatier lyžovať, alebo lepšie povedané škriabať sa do kopca, lebo som prepadol skialpinizmu, takže verím, že si pri tom vyčistím hlavu a že sa jednoducho budem venovať niečomu úplne inému, ako sa venujem celý rok," dodal minister.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies