Lajčák si v Paríži uctil obete teroristických útokov, pred koncertnou sieňou zapálil sviece

NETKY.SK • 17 November 2015, 14:05 • 2 min
Lajčák si v Paríži uctil obete teroristických útokov, pred koncertnou sieňou zapálil sviece

PARÍŽ - Minister zahraničných vecí SR Miroslav Lajčák si v pondelok v Paríži uctil pamiatku obetí teroristických útokov vo francúzskej metropole. Minister položil kvety a zapálil sviece pred koncertnou sieňou Bataclan, kde zahynulo najviac ľudí.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom dnes Tlačový odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky. Program šéfa slovenskej diplomacie dnes v Paríži pokračuje rokovaním s francúzskym rezortným partnerom Laurentom Fabiusom, ďalej účasťou na zasadnutí UNESCO na vysokej politickej úrovni a stretnutím s generálnou riaditeľkou UNESCO Irinou Bokovou. Piatkové teroristické útoky v Paríži vykonali tri koordinované skupiny strelcov a samovražedných atentátnikov, ktorí zabili najmenej 129 ľudí. K zodpovednosti za tieto útoky sa prihlásil takzvaný Islamský štát (IS).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona