Lajčák sa hnevá: Kto predal narkobarónovi slovenský pas?!

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 12:15 • 2 min
Lajčák sa hnevá: Kto predal narkobarónovi slovenský pas?!

BRATISLAVA - Dragoslava Kosmajaca spája so Slovenskom podobne ako ďalších už odsúdených Balkáncov to, že má k dispozícii slovenské doklady, vrátane nášho občianskeho preukazu. Jeho kópia sa objavila na internete. Slovenská polícia už začala s preverovaním.

slovakia

left justify in out

"Listinu o udelení štátneho občianstva na meno Dragoslav Kosmajac Ministerstvo vnútra SR vystavilo 13.9.2004", informoval tlačový odbor rezortu. Znepokojenie nad celou situáciou vyjadril aj minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák, ktorý sa pred vstupom do slovenskej vlády pohyboval ako vysoko postavený úradník na Balkáne.

 

Lajčáka hnevá aj to, že v prípade Kosmajaca by to nebolo prvýkrát, čo by sa podobný človek dostal k slovenským dokladom. "Ako je možné, že si títo ľudia kupovali - iné slovo na to nemám - slovenské pasy? Nemám pochybnosti, že na tom niekto poriadne zarobil", uviedol šéf slovenskej diplomacie, ktorý si bude, podľa svojich slov, želať vyšetrenie celého prípadu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies