Lajčák pôjde vo štvrtok na pracovnú cestu do Nemecka

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 15:15 • 2 min
Lajčák pôjde vo štvrtok na pracovnú cestu do Nemecka

BRATISLAVA - Minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák pôjde vo štvrtok (12.5.) na pracovnú návštevu Nemecka.

slovakia

left justify in out

Vystúpi na medzinárodnej konferencii a stretne sa s hlavným zahraničnopolitickým poradcom nemeckej kancelárky Christophom Heusgenom a s predsedom zahraničného výboru Norbertom Röttgenom na pôde Spolkového snemu. TASR o tom informoval tlačový odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) SR.

 

Medzinárodnú konferenciu "19. International WDR Europaforum" organizuje verejnoprávna rozhlasová a televízna vysielacia spoločnosť spolkovej krajiny Severné Porýnie-Vestfálsko. Partnerom v diskusii vysielanej v priamom prenose bude Lajčákovi luxemburský minister zahraničných vecí Jean Asselborn.

 

Lajčák sa v rámci bilaterálnych rokovaní s Heusgenom a Röttgenom budú rozprávať o predsedníctve Slovenska v Rade EÚ, otázkach súvisiacich s migráciou, reforme vzťahov medzi EÚ a Veľkou Britániou, o nadchádzajúcom samite NATO vo Varšave a vývoji na Ukrajine.

 

Priamy prenos diskusie ministrov Lajčáka a Asselborna bude prenášaný cez portál WDR o 12.30 h na linku: https://www1.wdr.de/radio/wdr-event/europaforum-krisenmodus-100.html.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies