Lahôdku od Peter Bič Project pokrstil šéfkuchár Jaroslav Žídek

NETKY.SK • 19 Október 2012, 12:52 • 2 min
Lahôdku od Peter Bič Project pokrstil šéfkuchár Jaroslav Žídek

Lahôdku od Peter Bič Project pokrstil šéfkuchár Jaroslav Žídek - Kultúra Skupina Peter Bič Project krstila vo štvrtok svoj debutový album s názvom Say It Loud. Hudobnú lahôdku uviedol v Bratislave do života uznávaný šéfkuchár Jaroslav Žídek.

slovakia

left justify in out

Skupina Peter Bič Project krstila vo štvrtok svoj debutový album s názvom Say It Loud. Hudobnú lahôdku uviedol v Bratislave do života uznávaný šéfkuchár Jaroslav Žídek. "Už dlho holdujem dobrému jedlu a kvalitným reštauráciám. Keď som sa rozhodoval, kto bude krstným otcom, vedel som, že nikto z muzikantskej brandže. S Jarom Žídekom sme si veľmi sadli a som rád, že prijal naše pozvanie. Dúfam, že mi príde do Košíc niekedy navariť,“ komentoval výber krstného otca Peter Bič. "Vypočul som si album od začiatku do konca. Je to dokonale navarené. Krstím to čiernym korením, pretože tým sa nič nepokazí, práve naopak sa tým doladí skvelá chuť,“ povedal Žídek.

Na albume sa okrem aktuálneho singla Say It Loud nachádza aj úspešná skladba Hey Now, ktorá v súčasnosti znie po celej Európe a istá automobilová značka si ju dokonca vybrala pre svoju celosvetovú kampaň. Podporiť úspešnú skupinu prišli na krst aj rockeri zo skupiny Tublatanka a zastavil sa aj líder skupiny IMT Smile Ivan Tásler, ktorý sa ponáhľal na vlastné vystúpenie so skupinou Čechomor. "Ja nie som fanúšik tanečnej hudby, ale mám rád Petra Biča, poznáme sa dlhé roky. Prišiel som mu prejaviť podporu. Pretože môžme mať rozdielny vkus alebo názory, ale myslím si, že sa k sebe môžme chovať slušne a úctivo,“ vysvetlil Tásler. 

Nahrávka obsahuje 12 skladieb, na ktorých vzniku sa podieľali všetci členovia skupiny - líder Peter Bič, speváčka Dáška Kostovčík, spevák Ivo Bič, klávesák Matúš Pavlík, basgitarista Vlado Čekan a bubeník Jozef Zima. "Album vznikal v priebehu roka. Samotné nahrávanie trvalo mesiac a pol aj s mixovaním a mastrovaním. Práca v štúdiu bola veľmi príjemná, keďže sme mali všetko vopred pripravené a nacvičené,“ zosumarizoval prácu líder zoskupenia. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies