Lahm a Neuer sa zapojili do prípravy Nemcov

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 14:40 • 2 min
Lahm a Neuer sa zapojili do prípravy Nemcov

ST MARTIN - Nemecký futbalový brankár Manuel Neuer a kapitán Phillipp Lahm sa vo štvrtok zapojili do prípravy národného tímu pred MS v Brazílii. Obaja hráči pre zranenia nestihli začiatok prípravného kempu v talianskych Alpách.

slovakia

left justify in out

Neuer bojuje so zranením ramena, pre ktoré neabsolvoval žiaden brankársky tréning a zatiaľ len ľahko behal. Ďalšou príjemnou správou pre trénera Joachima Löwa je, že Lahm sa zapojil do tréningového procesu po dvoch týždňoch od zranenia chodidla vo finále Nemeckého pohára v Berlíne. 

 

Brankár Bayernu Mníchov je v posledných štyroch rokoch jednoznačnou nemeckou jednotkou, ale jeho štart v úvodnom stretnutí na svetovom šampionáte proti Portugalsku (16. júna) je stále otázny.  "Momentálne ešte nie sú úplne fit, ale pre oboch to vyzerá dobre. V prípade Manuela to bude trvať dlhšie, ale určite to dobre dopadne a šampionát stihne," povedal obranca Jerome Boateng.

 

Nemecko sa v základnej G-skupine na MS v Brazílii predstaví spoločne s Ghanou, USA a Portugalskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona