Ľahké jedlá

NETKY.SK • 17 Január 2016, 17:00 • 2 min
Ľahké jedlá

BRATISLAVA - Je po sviatkoch a aj vy ste si povedali, že je treba niečo robiť so svojou postavou? Tak začnite zmenou jedálnička.

slovakia

left justify in out

Rozhodli ste sa variť zdravo? Chceli by ste dosiahnuť úbytok váhy alebo jednoducho len chcete zdravo žiť? Nech už je váš dôvod akýkoľvek, práve tu ste na správnej adrese.

 

Zdravie je to najdôležitejšie čo máme a mali by sme si ho vážiť, preto je dobré sa o svoje telo postarať, či už z vonku alebo z vnútra. A k tomu nemalým dielom prispieva aj správna a zdravá strava.

 

Mnohí z nás sa každý deň stretávajú s nedostatkom času a preto aj jedlo nakupujú v rýchlom občerstvení. Ale nie sú to len výhovorky? Určite každý z nás si nájde nejaký ten čas na uvarenie chutného a zdravého jedla.

 

Podarí sa vám schudnúť a hlavne sa budete cíti lepšie. Preto sme pre vás počas nasledujúceho týždňa pripravili recepty, vďaka ktorým sa vyhnete nezdravým jedlám a pritom nemusíte držať žiadne drastické diéty.
 


 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies