Lagerfeld podporil lesbickou módou návrh na manželstvá homosexuálov

NETKY.SK • 24 Január 2013, 08:58 • 2 min
Lagerfeld podporil lesbickou módou návrh na manželstvá homosexuálov

Lagerfeld podporil lesbickou módou návrh na manželstvá homosexuálov - Celebrity Známy módny návrhár Karl Lagerfeld (78) využil módu, aby podporil navrhovaný francúzsky zákon o homosexuálnych manželstvách. Na svojej prehliadke v parížskom Grand Palais vysl

slovakia

left justify in out

img

Známy módny návrhár Karl Lagerfeld (78) využil módu, aby podporil navrhovaný francúzsky zákon o homosexuálnych manželstvách. 

Na svojej prehliadke v parížskom Grand Palais vyslal na mólo v svadobných šatách dve nevesty, ktoré sprevádzal jeho malý synovec, informovala dnes agentúra AP.

"Nerozumiem tej debate. Od roku 1904 je vo Francúzsku odluka cirkvi od štátu," citovala Lagerfelda po prehliadke AP. V Nemecku narodený návrhár tiež kritizoval "intoleranciu" cirkvi.

"Ak chcú posvätený náboženský zväzok, môžu ho mať v kostole, chráme, katedrále, synagóge či mešite," povedal. Vyjadril sa však proti tomu, aby si homosexuálne páry mohli adoptovať deti.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies