Lagerbäck Ronaldovi: Je veľmi talentovaný herec

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 13:38 • 2 min
Lagerbäck Ronaldovi: Je veľmi talentovaný herec

PARÍŽ - Pred úvodným súbojom na EURO 2016 si tréner Islandu Lars Lagerbäck zobral na mušku dve opory portugalskej reprezentácie. Cristiano Ronaldo a Pepe sú podľa neho simulanti, ktorí by sa okrem futbalu mohli pokojne živiť aj herectvom.

slovakia

left justify in out

"Portugalsko má vo svojom strede jedného z najlepších futbalistov na svete, no ten je zároveň aj veľmi talentovaným hercom," vyhlásil Lagerbäck na adresu Ronalda.

 

Švédsky kormidelník Islandu sa vrátil aj k nedávnemu finále Ligy majstrov, v ktorom sa Ronaldo s Pepem v drese Realu Madrid tešili zo zisku trofeje. Ronaldo si pritom neodpustil teatrálne oslavy po rozhodujúcej premenenej jedenástke a Pepe zasa zaujal viacnásobným simulovaním a naťahovaním času.

 

"Pri sledovaní finále Ligy majstrov som nevidel iba futbalové výkony, ale aj herecké, s ktorými by sa dalo preraziť i v Hollywoode. Také niečo sa mi nepáči," dodal na adresu Pepeho Lagerbäck, ktorého citovala agentúra dpa.

 

Portugalsko bude 14. júna v Saint-Étienne úvodným súperom Islanďanov v F-skupine ME.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona