Šláger na White Hart Lane, Bilbao chce proti Salzburgu všetky body

NETKY.SK • 20 Október 2011, 01:06 • 2 min
Šláger na White Hart Lane, Bilbao chce proti Salzburgu všetky body

Šláger na White Hart Lane, Bilbao chce proti Salzburgu všetky body

slovakia

left justify in out

img

Šlágrom 3. kola skupinovej fázy Európskej ligy 2011/2012 vo futbale je duel A-skupiny, v ktorom Tottenham Hotspur na White Hart Lane privíta ruský toptím Rubin Kazaň. Obe mužstvá so ziskom štyroch bodov figurujú na čele tabuľky a víťazstvo môže jedného z nich výrazne priblížiť k postupu do jarného šestnásťfinále.
V F-skupine, v ktorej si Slovan vo štvrtok o 21.05 na Pasienkoch zmeria sily s Parížom SG, bude slovenského fanúšika zaujímať aj zápas na Sam Mamés. Šesťbodový líder z Bilbaa privíta FC Salzburg s Dušanom Šventom v kádri, ktorý má na konte po triumfe 3:0 nad Slovanom tri body. Baskovia mali na prípravu iba tri dni, keď kuriózne ešte v pondelok hrali dohrávaný zápas 7. kola La Ligy a Osasunu v ňom zdolali 3:1. "Po rozpačitom vstupe do sezóny sa konečne začíname strelecky presadzovať a získavať body. V Európskej lige si držíme stopercentnú bilanciu, ktorú si chceme udržať. Salzburg zahral dobre v Paríži a doma hladko zvíťazil nad Slovanom, nečaká nás preto ľahká úloha. Je však v našich silách pripísať si ďalšie tri body," povedal kouč Bilbaa Marcelo Bielsa.
V akcii budú aj kluby s viacerými slovenskými legionármi. Legia Varšava sa predstaví na pôde Rapidu Bukurešť. V bráne poľského klubu, ktorý rovnako ako jeho rumunský rival získal v dvoch zápasoch tri body, by mal stáť Dušan Kuciak. Stopér Pavol Farkaš v drese FC Vaslui čaká ťažký boj na pôde Sportingu Lisabon, ktorý so 6 bodmi vedie D-skupinu. V útoku Besiktasu Istanbul čaká na šancu Filip Hološko, na pôde Dynama Kyjev by mohol vybehnúť v základnej zostave. Austria Viedeň s Petrom Hlinkom hrá na pôde Alkmaaru. Lokomotiv Moskva (Ján Ďurica) hostí AEK Atény, ktoré zatiaľ nebodovali. V K-skupine sa Twente Enschede (Andrej Rendla, Filip Oršula) predstaví proti Odense.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona