Lady Gaga zverejnila zábery z piatej série American Horror Story

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 14:10 • 2 min
Lady Gaga zverejnila zábery z piatej série American Horror Story

USA - Americká speváčka Lady Gaga ponúkla niekoľko záberov z pripravovanej piatej sezóny hororovej antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Hotel.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z New Yorku zverejnila v stredu prostredníctvom služby Instagram fotografiu scenára epizódy s názvom Checking In. „Robím si domácu úlohu. Hrozná nehoda s rúžom,“ napísala interpretka k obrázku scenára pokrytého červenými šmuhami.

 

 

Just doing a bit of monster homework Horrible lipstick accident. #AHS

Fotka uverejnená používateľom @ladygaga,

 

Lady Gaga okrem toho v pondelok potešila fanúšikov a fanúšičky krátkym videom, v ktorom vidieť striebornú ruku s kovovými nechtami ako zazvoní na zvonček, aký býva v hotelových halách.

 

 

Speváčka by mala byť v seriáli súčasťou milostného trojuholníka. Zapliesť by sa mala s hrdinami, ktorých stvárnia Matt Bomer a Finn Wittrock. V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa okrem spomínaných ukážu aj Max Greenfield, Evan Peters, Angela Bassett, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Sarah Paulson a Cheyenne Jackson. Jessica Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, v marci oznámila, že ju diváci a diváčky v nových epizódach neuvidia. Minulý mesiac sa však v rozhovore pre portál The Wrap vyjadrila, že sa nebráni malej úlohe v budúcich častiach. 

 

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má šesť cien Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Začiatkom novembra 2013 vydala tretiu štúdiovku Artpop a o necelý rok neskôr sa do predaja dostal album Cheek To Cheek (2014), ktorý nahrala s Tonym Bennettom. Lady Gaga predala celosvetovo približne 28 miliónov kópií albumov a 140 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies