Lady Gaga zverejnila video ku skladbe Applause

NETKY.SK • 19 August 2013, 17:23 • 2 min
Lady Gaga zverejnila video ku skladbe Applause

NEW YORK - Americká speváčka Lady Gaga zverejnila videoklip k singlu Applause. Urobila tak v relácii Good Morning America.

slovakia

left justify in out

"Keď sme začali na klipe pracovať, pozerali sme sa naň z rôznych pohľadov, pričom každý z nich reprezentuje určitú časť zo mňa a tiež aj moju posadnutosť premenami," vyjadrila sa.

O réžiu sa postarala dvojica Inez van Lamsweerde a Vinoodh Matadin. V klipe 27-ročná Gaga sedí vo veľkom čiernom klobúku, ukáže sa v rôznych kostýmoch a v niektorých záberoch je takmer nahá. Pieseň Applause, ku ktorej speváčka tento mesiac zverejnila aj lyric video, je zároveň aj prvým singlom z albumu Artpop, ktorý by mal vyjsť 11. novembra.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na svojom konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel v roku 2011, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Celosvetovo predala približne 23 miliónov kópií albumov a 64 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies