Lady Gaga zverejnila obal albumu Artpop

NETKY.SK • 8 Október 2013, 21:00 • 2 min
Lady Gaga zverejnila obal albumu Artpop

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga zverejnila obal očakávaného albumu Artpop, ktorý by mal vyjsť 8. novembra. Je na ňom socha zobrazujúca nahú speváčku sediacu za modrou guľou. Autorom diela je americký umelec Jeff Koons.

slovakia

left justify in out

"Prosím, privítajte do našej rodiny Jeffa Koonsa a zahrňte ho láskou za talent, o ktorý sa s nami podelil," napísala Gaga prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter a tiež dodala, že sochu vystaví na oficiálnej párty, ktorá sa bude konať 10. novembra pri príležitosti osláv vydania novej štúdiovky. Dvadsaťsedemročná interpretka už z albumu Artpop zverejnila singel Applause a na londýnskom iTunes Festivale naživo predstavila piesne Aura, Manicure, Artpop, Jewels & Drugs, Sex Dreams, Swine a I Wanna Be With You.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel v roku 2011, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Celosvetovo predala približne 23 miliónov kópií albumov a 64 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies