Lady Gaga zmenená na nepoznanie!

NETKY.SK • 2 August 2021, 08:47 • 2 min
Lady Gaga zmenená na nepoznanie!

Lady Gaga stelesnením pôvabu 90. rokov? Áno, zažiari vo filme, ktorý prináša známy a neodolateľný príbeh bohatstva, zrady a vraždy - Gucciho príbeh.

slovakia

left justify in out

V novom traileri k filmu Klan Gucci z dielne Ridleyho Scotta sa objavila Lady Gaga. Kráčajúca talianskou bočnou ulicou, zahalená do kožušín a zlata. „Bolo to meno, ktoré znelo tak sladko, tak zvodne,“ povedala Lady Gaga v úvode traileru.

 

 

Skutočný príbeh

Tento módny životopisný film sa odohráva v Taliansku v roku 1995 a sústreďuje sa na príbeh Patrizie Reggiani, talianskej prominentky, ktorú si zahrala Lady Gaga. Jej postavu stvárnila dokonale!

 

img

 

Po svadbe s kráľom módy Mauriziom Guccim sa príbeh zdanlivej lásky rapídne otočil! Patricia bola odsúdená na 29 rokov väzenia za zosnovanie jeho vraždy. Maurizia si zahrá Adam Driver.

 

img


Je to známy a neodolateľný príbeh bohatstva, zrady, šialených svokrovcov a vraždy. V amerických kinách sa objaví 24. novembra. Film je založený na knihe House of Gucci: Senzačný príbeh o vražde, šialenstve, pôvabe a chamtivosti od Sary Gay Fordenovej.


V novom traileri dominujú kožuchy, bižutéria, perfektne ušité obleky a alpské elegantné oblečenie. Jared Leto vo filme drasticky zostarol. Dostal tiež výraznú tvárovú protetiku, ktorá pomáha stelesniť maverického talianskeho podnikateľa a bývalého viceprezidenta spoločnosti Gucci Paola Gucciho.

 

img

 

Tvorcovia filmu mali úplný prístup do archívu Gucci, aby mohli hľadať adekvátne herecké obsadenie. Módna šou vo filme sa zdá byť nad rámec značky Gucci. Scény odhaľujú zmes vintage a súčasnej módy na mieru od návrhárov ako Sandro, Max Mara a Burberry.

 

Reggiani a Gucci boli jedným z prvých a najobľúbenejších talianskych celebritných párov v 70. a 80. rokoch. Dvojica si dokonca nechala vyrobiť personalizovanú poznávaciu značku  Maurizia.
 

Atentát na Maurizia Gucciho sa stal veľkým škandálom deväťdesiatych rokov minulého storočia a potenciálne motívy jeho ženy ohúrili celú krajinu. Teraz bol osudný módny spor a príbeh opäť vzkriesený, aby ho spoznal celý svet.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies