Lady Gaga vystúpi počas polčasovej prestávky Super Bowlu

NETKY.SK • 30 September 2016, 09:47 • 2 min
Lady Gaga vystúpi počas polčasovej prestávky Super Bowlu

LOS ANGELES - Americká speváčka a skladateľka Lady Gaga vystúpi v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), ktoré sa bude konať 5. februára v texaskom meste Houston.

slovakia

left justify in out

Informáciu vo štvrtok potvrdili zástupcovia NFL ako aj samotná interpretka. Tá na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísala, že správy o spomínanom vystúpení, o ktorom sa dlho špekulovalo, sú pravdivé. Pre 30-ročnú rodáčku z New Yorku to bude už druhý raz, čo sa predstaví na Super Bowle, keďže počas tohtoročného podujatia zaspievala americkú národnú hymnu. Tento rok sa počas prestávky zase predstavila anglická kapela Coldplay, ktorá si ako hostí prizvala Beyoncé a Bruna Marsa.

 

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013) a Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom. Predstavila sa vo filmoch Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej sezóne antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Hotel, ktorá jej v roku 2016 vyniesla Zlatý glóbus. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má šesť cien Grammy a tiež nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens to You z dokumentu The Hunting Ground (2015). Interpretka nedávno oznámila, že 21. októbra vydá piatu štúdiovku, ktorá sa bude volať Joanne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies