Lady Gaga vystúpi na Oscaroch s 'osobitným holdom', prezradili producenti

NETKY.SK • 13 Február 2015, 07:05 • 2 min
Lady Gaga vystúpi na Oscaroch s 'osobitným holdom', prezradili producenti

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga (28), šesťnásobná laureátka prestížnych hudobných cien Grammy, vystúpi po prvý raz na udeľovaní filmových Oscarov.

slovakia

left justify in out

Producenti galaprogramu, ktorého dejiskom bude Los Angeles, a to 22. februára, viac zatiaľ neprezradili. Obmedzili sa na informáciu, že Lady Gaga ponúkne "osobitný hold".
      

V showprograme galavečera, na ktorom sa nielen filmoví tvorcovia, ale aj fanúšikovia strieborného plátna dozvedia mená laureátov cien Americkej filmovej akadémie, by mali vystúpiť aj Jennifer Hudsonová, Adam Levine, Tim McGraw, Rita Ora, John Legend či raper Common.
      

Lady Gaga nechýbala v uplynulú nedeľu na slávnostnom odovzdávaní hudobných cien Grammy, na ktorom vystúpila spoločne so žijúcou legendou nielen americkej hudobnej scény Tonym Bennettom (88). Dvojica, ktorá nezaprela príslušnosť k italoamerickej komunite, zaspievala slávny štandard Irvinga Berlina Cheek to Cheek, titulnú skladbu svojho úspešného spoločného albumu.
     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies