Lady Gaga: Slávu nepotrebujem, chcem sa venovať hudbe

NETKY.SK • 2 September 2013, 17:45 • 2 min
Lady Gaga: Slávu nepotrebujem, chcem sa venovať hudbe

LOS ANGELES - Americkej speváčke Lady Gage vraj nezáleží na sláve a energiu by radšej venovala tvoreniu hudby. Dvadsaťsedemročná speváčka známa kontroverznými kostýmami a účesmi musela vo februári zrušiť svoje turné pre operáciu panvového kĺbu a počas oddychu od práce prehodnotila svoje priority.

slovakia

left justify in out

"Uvedomila som si, že to nerobím pre slávu. Nepotrebujem, aby ma spoznávali, nedodáva mi to pocit, že žijem. Chýba mi akurát státie na pódiu, spev a tanec," vysvetlila Lady Gaga v rozhovore pre denník The Sun. Svoje prvé vystúpenie po pauze absolvovala iba pred týždňom, keď predviedla svoj nový singel Applause na odovzdávaní MTV Video Music Awards.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na svojom konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel v roku 2011, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. V novembri vydá novú štúdiovku Artpop. Celosvetovo predala približne 23 miliónov kópií albumov a 64 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies