Lady Gaga si zahrá vo filme American Horror Story: Hotel, stvárni krvilačnú Báthoryčku

NETKY.SK • 21 Október 2015, 16:00 • 2 min
Lady Gaga si zahrá vo filme American Horror Story: Hotel, stvárni krvilačnú Báthoryčku

LOS ANGELES – Výrazná speváčka Lady Gaga (29) si v snímke American Horror Story: Hotel zahrá Elizabeth Bathory. Potvrdil to jeden z filmových tvorcov Ryan Murphy a časopis Entertainment Weekly na titulke zverejnil Lady Gagu potretú krvou.

slovakia

left justify in out

Ryan Murphy sa inšpiroval krvavým bazénom na párty, ktorú organizovala u seba doma práve originálna Lady Gaga. "Páči sa mi starodávny príbeh o vraždiacej beštií,“ priznal Murphy. Panovníčka Elizabeth Bathory bola podľa legendy obvinená z toho, že zabíjala desiatky mladých dievčat a kúpala sa v ich krvi, aby si udržala mladistvú krásu. Lady Gaga stvárni modernú dámu, ktorá vlastní Cortez Hotel.

"Vrátila som sa k niečomu v čo verím, je to umenie temnoty," vysvetľuje Lady Gaga. „Nie každý to chápe, ale pre ľudí, pre ktorých Horror Story robíme, je to spôsob vyjadrenia a vzájomného prepojenia medzi nami." V American Horror Story: Hotel sa predstavia aj  Sarah Paulson, Kathy Bates, Emma Roberts, Evan Peters, Finn a Wes Bentley Wittrock.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies