Lady Gaga si zahrá v ďalšom filme

NETKY.SK • 2 November 2019, 12:29 • 2 min
Lady Gaga si zahrá v ďalšom filme

BRATISLAVA - Americká speváčka Lady Gaga si zahrá v pripravovanom filme o vražde Maurizia Gucciho, vnuka podnikateľa a módneho návrhára Guccia Gucciho. Rodáčka z New Yorku by mala stvárniť Patriziu Reggiani, Mauriziovu exmanželku, ktorú odsúdili za to, že si vraždu niekdajšieho šéfa módneho domu Gucci objednala.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná umelkyňa bude na snímke spolupracovať s britským filmárom Ridleym Scottom. Ten bude spolu s manželkou Gianninou Scott producentom filmu a zrejme ho bude aj režírovať. Pre Scotta je snímka o Gucciho vražde dlhodobo plánovaným projektom, o ktorom sa prvé informácie dostali na verejnosť už pred viac ako desaťročím. Svojho času o roli Patrizie Reggiani rokovala Angelina Jolie.

 

obrazok


Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Po ňom nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013), Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom, a Joanne (2016). Zahrala si vo filmoch ako Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej a šiestej sérii antológie American Horror Story (2011) s podtitulmi Hotel a Roanoke, pričom za výkon v sérii Hotel získala Zlatý glóbus. V roku 2018 stvárnila hlavnú rolu v snímke Zrodila sa hviezda, ktorá jej vyniesla dve nominácie na Oscara, pričom jednu z nich premenila na víťazstvo. Zlatú sošku si prevzala spolu s Markom Ronsonom, Anthonym Rossomandom a Andrewom Wyattom za pieseň Shallow. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má aj deväť cien Grammy a tiež ďalšiu nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens To You z dokumentu The Hunting Ground (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona