Lady Gaga si zahrá Donatellu Versace

NETKY.SK • 5 November 2016, 17:47 • 2 min
Lady Gaga si zahrá Donatellu Versace

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Lady Gaga stvárni v pripravovanej tretej sérii kriminálnej antológie American Crime Story (2016) taliansku módnu návrhárku Donatellu Versace. Tretia sezóna s podtitulom Versace/Cunanan sa bude venovať vražde talianskeho návrhára Gianniho Versaceho, ktorý bol bratom spomínanej Donatelly.

slovakia

left justify in out

Projekt z dielne televíznych štúdií Fox 21 vznikne podľa knihy Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History (2000) investigatívnej novinárky Maureen Orth.


Pripravovaná séria sa zameria na legendárneho dizajnéra, ktorého život predčasne ukončil sériový vrah a sociopat Andrew Cunanan. Ten 15. júla 1997 zastrelil Versaceho priamo na schodoch pred jeho luxusnou rezidenciou v Miami Beach na Floride, pričom krátko po čine spáchal samovraždu. Versace bol Cunananovou piatou obeťou, jeho dôvody na zavraždenie známeho návrhára dodnes neobjasnili.


Prvá sezóna American Crime Story sa venovala súdnemu procesu s O. J. Simpsonom, pričom získala deväť televíznych cien Primetime Emmy. V súčasnosti pripravujú tiež druhú sériu, ktorá prinesie príbeh o ničivom hurikáne Katrina a jeho dôsledkoch v New Orleans. Obe nadchádzajúce sezóny začnú nakrúcať súbežne začiatkom budúceho roka, pričom nakrúcanie série o Versacem by sa malo uskutočniť v Los Angeles a Miami. Novinku opäť prinesie na televízne obrazovky stanica FX.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona