Lady Gaga si napokon nezahrá vo filme o Dionne Warwick

NETKY.SK • 14 Máj 2016, 12:34 • 2 min
Lady Gaga si napokon nezahrá vo filme o Dionne Warwick

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Lady Gaga nebude hrať Cillu Black v snímke o Dione Warvick. Informáciu o účinkovaní v životopisnom filme popreli jej zástupcovia po tom, ako to na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes povedala samotná 75-ročná Warwick.

slovakia

left justify in out

Aj napriek tomu, že počas podujatia k projektu predstavili plagát, na ktorom je uvedené aj meno 30-ročnej hudobníčky, ona s ním podľa zástupcov nemá nič spoločné. "Lady Gaga sa v tomto projekte neobjaví. Správy o tom, že si v ňom zahrá, sú falošné," uviedli v stanovisku pre spravodajský portál NBCBLK americkej televízie NBC. Producent filmu ani organizátor tlačovej konferencie sa k situácii zatiaľ nevyjadrili.


Spomínaný film o ponesie názov Dionne. Americkú hudobnú legendu si zahrá bývalá členka dievčenskej skupiny Destiny’s Child LeToya Luckett. Obsadenie filmu doplní Olympia Dukakis, ktorá stvárni Marlene Dietrich. Nemecká herečka bola mentorkou Warwick na začiatku jej kariéry. V úlohe speváčkinho otca Mansel Warwick sa objaví Danny Glover. Novinku by mohol režírovať Mario Van Peebles, s ktorým tvorcovia v súčasnosti rokujú. Scenár napísal Randall Jahnson podľa speváčkinej autobiografie My Life as I See It. Snímka priblíži začiatky jej kariéry a bude sa venovať aj rivalite so spomínanou Cillou Black, ktorú Warwick obvinila z plagiátorstva. Luckett tiež prispeje na soundtrack filmu prespievaním niekoľkých jej skladieb. Nakrúcanie by sa malo začať ešte tento rok.


Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má šesť cien Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas či Edge Of Glory. Začiatkom novembra 2013 vydala štúdiovku Artpop a o necelý rok neskôr sa do predaja dostal album Cheek To Cheek, ktorý nahrala so spevákom Tonym Bennettom. Lady Gaga predala celosvetovo približne 27 miliónov kópií albumov a 145 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies