Lady Gaga sa v Simpsonovcoch objaví v slávnych mäsových šatách

NETKY.SK • 12 Máj 2012, 08:15 • 2 min
Lady Gaga sa v Simpsonovcoch objaví v slávnych mäsových šatách

Lady Gaga sa v Simpsonovcoch objaví v slávnych mäsových šatách

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Lady Gaga na Twitteri zverejnila časť epizódy Lisa Goes Gaga zo seriálu Simpsonovci (1989), v ktorej si v animovanej podobe zahrala a postavičke tiež prepožičala svoj hlas. Diváci sa môžu tešiť na príchod popovej hviezdy do Springfieldu aj so zásobou jej kontroverzných šiat. Nechýba podprsenka, z ktorej šľahajú plamene, a slávne mäsové šaty. Na tých si bude pochutnávať hlava legendárnej žltej rodinky Homer Simpson. Jeho dcéra Maggie zas speváčku napodobní v podpätkoch a slnečných okuliaroch. "Som taká nadšená! Budem v Simpsonovcoch!" tešila sa Gaga zo svojho účinkovania v seriáli na Twitteri.

V Simpsonovcoch sa objavilo už množstvo hviezd ako napríklad Johnny Cash, U2 , Elton John, Mel Gibson, Britney Spears, R.E.M, Reese Witherspoon, J. K. Rowling, Ashley a Mary-Kate Olsen, Ramones, Christina Ricci, Kelsey Grammer, Michelle Pfeiffer, Daniel Radcliffe, Metallica, The White Stripes, Hugh Laurie, Neil Gaiman, Anne Hathaway, Chris Martin, Ellen DeGeneres, Katy Perry, Paul McCartney či Red Hot Chili Peppers. Záverečnú epizódu 23. série Lisa Goes Gaga televízia Fox odvysiela 20. mája.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies