Lady Gaga sa ukáže v druhom Sin City

NETKY.SK • 2 September 2013, 14:46 • 2 min
Lady Gaga sa ukáže v druhom Sin City

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga nakrútila cameo scénu do očakávaného filmu Sin City: A Dame to Kill For. Ako povedal jej herecký kolega zo snímky Joseph Gordon-Levitt, ktorý stvárnil Johnnyho, hviezda sa správala ako profesionálka.

slovakia

left justify in out

"Prišla a ja som si vravel: 'Ok, máme tu obrovskú popovú hviezdu, aby nakrútila scénu do filmu, rozumiem'. Ale potom to dokonale zvládla. Bola ako úplná profesionálka a odviedla skvelú prácu. Urobila na mňa veľký dojem," uviedol pre rozhlasovú stanicu JAM'N 94.5. Pokračovanie úspešnej snímky Sin City - mesto hriechu (2005) nakrúca režisér Robert Rodriguez. Úlohy z predošlého filmu si zopakovali Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson a Jaime King. Nováčikmi vo filmovom meste hriechu budú spomínaný Gordon-Levitt, ďalej Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Jamie Chung, Ray Liotta, Juno Temple či Julia Garner. Predstaviteľkou Avy Lord - dámy, pre ktorú sa zabíja, z názvu filmu - bude Francúzka Eva Green. Americká premiéra je naplánovaná na august 2014. 

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na svojom konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel v roku 2011, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. V novembri vydá novú štúdiovku Artpop. Celosvetovo predala približne 23 miliónov kópií albumov a 64 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies