Lady Gaga sa predviedla s netradičnou pokrývkou hlavy

NETKY.SK • 25 Október 2013, 11:57 • 2 min
Lady Gaga sa predviedla s netradičnou pokrývkou hlavy

BERLÍN - Kontroverzná americká speváčka Lady Gaga sa vo štvrtok Berlíne ukázala s pokrývkou hlavy pripomínajúcou kura. Jej autorom je dizajnér Charlie Le Mindu, ktorý ju prvýkrát predstavil v júli na Parížskom týždni módy.

slovakia

left justify in out

Maska zakrývajúca celú tvár má v sebe malé priezory, ktoré slúžia ako otvory pre oči. V prednej časti sa nachádza zlatý zobák. Gaga mala na sebe okrem toho žlté šaty s kožušinovými rukávmi a čierne topánky. Speváčku v tomto outfite odfotili pri odchode z berlínskeho hotela Ritz Carlton, kde prezentovala svoj nový album Artpop. Ten vyjde 8. novembra.

V rovnaký deň sa Lady Gaga ukázala aj na tlačovej konferencii, ktorá sa konala Berghain Clube. Na ňu zas prišla s falošnými fúzmi, v čiernej podprsenke a nohavičkách. Na mieste odpovedala na otázky týkajúce sa jej nového albumu. "Artpop, samozrejme, tak ako každý iný album, ponúka možnosť výberu skladby, ktorú si chcete vypočuť, ale ak naozaj chcete precítiť to, čo som pre vás vytvorila, treba počúvať od začiatku do konca. Je to cesta. Bol navrhnutý tak, aby sa hral ako celok," vysvetlila interpretka. 

Dvadsaťsedemročná Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku. Preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Lady Gaga predala celosvetovo približne 23 miliónov kópií albumov a 64 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona