Lady Gaga sa na Valentína zasnúbila s hercom Taylorom Kinneyom

NETKY.SK • 17 Február 2015, 07:13 • 2 min
Lady Gaga sa na Valentína zasnúbila s hercom Taylorom Kinneyom

NEW YORK - Lady Gaga oznámila svoje zasnúbenie sa s hercom Taylorom Kinneyom (33), informovala dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Popová hviezda zverejnila v pondelok na svojom konte na Instagrame snímku prsteňa na svojej ruke a napísala: "Dal mi svoje srdce na (sviatok sv.) Valentína a ja som povedala ÁNO!" Speváčka sa s hercom stretla v roku 2011 pri nakrúcaní videa You & I. Kinney je známy najmä jednou z titulných postáv elitného tímu požiarnikov v seriáli televízie NBC Chicago Fire (2012), hral však napríklad aj vo filme Zero Dark Thirty (30 minút po polnoci) o hone na Usámu bin Ládina.

 

img
      

Hity Lagy Gaga zahŕňajú napríklad Poker Face, Bad Romance a Applause. Nedávno získala svoje šieste ocenenie Grammy za album Cheek to Cheek, spoločne s Tonym Bennettom.
      

V nedeľu by mala vystúpiť na slávnostnom vyhlasovaní filmových Oscarov, výročných cien Americkej akadémie filmových umení a vied.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona