Lady Gaga rokuje o role v remakeu filmu Zrodila sa hviezda

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 10:50 • 2 min
Lady Gaga rokuje o role v remakeu filmu Zrodila sa hviezda

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga rokuje o role v remakeu filmu Zrodila sa hviezda (1937). V muzikáli o mladej hereckej hviezde Esther Blodgett by si tak 30-ročná hudobníčka zahrala po boku Bradleyho Coopera, ktorý projekt zároveň aj režíruje.

slovakia

left justify in out

V pôvodnej snímke postavu stvárnila Janet Gaynor, v prvom remakeu z roku 1954 Judy Garland a zatiaľ v poslednej verzii z roku 1976 speváčka a herečka Barbra Streisand. V poradí tretí remake filmu pripravuje štúdio Warner Bros už niekoľko rokov. Pôvodnou kandidátkou na stvárnenie hlavnej postavy bola americká speváčka Beyoncé. Bradley Cooper však v roku 2011 informácie o jej účinkovaní vo filme poprel.

 

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má šesť cien Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas či Edge Of Glory. Začiatkom novembra 2013 vydala štúdiovku Artpop a o necelý rok neskôr sa do predaja dostal album Cheek To Cheek, ktorý nahrala so spevákom Tonym Bennettom. Lady Gaga predala celosvetovo približne 27 miliónov kópií albumov a 146 miliónov kópií singlov. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Hotel, ktorá jej v roku 2016 vyniesla Zlatý glóbus. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má aj nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens to You z dokumentárneho filmu The Hunting Ground (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies