Lady Gaga pripravuje nový album

NETKY.SK • 11 Január 2016, 11:37 • 2 min
Lady Gaga pripravuje nový album

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Lady Gaga pracuje na novej nahrávke. Dvadsaťdeväťročná interpretka o tom informovala v nedeľu počas rozhovoru na 73. ročníku udeľovania cien Zlatý glóbus.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla, album plánuje vydať počas tohto roka, avšak presný dátum neprezradila. Naposledy predstavila sólový album ešte v roku 2013, keď jej vyšla nahrávka Artpop.


Rodáčka z Manhattanu si z nedeľného ceremoniálu odniesla aj jeden Zlatý glóbus za herecký výkon v miniseriáli alebo televíznom filme, a to vďaka piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Hotel.


Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má šesť cien Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas či Edge Of Glory. Začiatkom novembra 2013 vydala spomínanú štúdiovku Artpop a o necelý rok neskôr sa do predaja dostal album Cheek To Cheek (2014), ktorý nahrala s Tonym Bennettom. Lady Gaga predala celosvetovo približne 28 miliónov kópií albumov a 140 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona