Lady Gaga oficiálne zrušila koncert v Jakarte

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 05:08 • 2 min
Lady Gaga oficiálne zrušila koncert v Jakarte

Lady Gaga oficiálne zrušila koncert v Jakarte - Celebrity Americká speváčka Lady Gaga oficiálne zrušila svoj koncert v indonézskej metropole Jakarta. Vystúpenie, ktoré mala absolvovať 3.

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Lady Gaga oficiálne zrušila svoj koncert v indonézskej metropole Jakarta. Vystúpenie, ktoré mala absolvovať 3. júna, musela zrušiť z bezpečnostných dôvodov.

"Manažment Lady Gaga posudzoval situáciu minútu po minúte, no pre potenciálne hrozby sa koncert napokon rozhodol odvolať," povedal v nedeľu právnik Minola Sebayang, ktorý zastupuje usporiadateľskú spoločnosť Big Daddy. "Nie je to iba o bezpečnosti Lady Gaga, ale o bezpečnosti všetkých, ktorí by sa na ňu prišli pozrieť," dodal Sebayang.

Ohlásený koncert od začiatku sprevádzali protesty rôznych moslimských skupín. Prekážalo im odhaľujúce oblečenie a provokatívny tanec speváčky a vystupujúcich i to, že vo svojich piesňach podporuje homosexuálov. Američanke sa dokonca vyhrážali tým, že proti nej použijú násilie, aby nemohla vyjsť z lietadla. Koncert na štadióne Gelora Bung Karno mal byť najväčší zo všetkých vystúpení v Ázii, keďže sa vypredalo všetkých 52-tisíc lístkov. Polovica z nich zmizla v priebehu prvých dvoch hodín predaja.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa narodila 28. marca 1986 v New Yorku. Po celom svete ju preslávili skladby Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 180 cien, medzi ktorými je i päť Grammy. Dve z nich získala vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge of Glory, You and I a Marry the Night. Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Speváčka plánuje počas The Born This Way Ball Tour odohrať 110 koncertov. Najbližšie pri Slovensku bude 18. augusta, kedy sa predstaví vo Viedni.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies