Lady Gaga náhodou prezradila svoje veľké tajomstvo: Takúto novinu má!

NETKY.SK • 18 Október 2018, 11:56 • 2 min
Lady Gaga náhodou prezradila svoje veľké tajomstvo: Takúto novinu má!

Známa speváčky Lady Gaga počas ďakovnej reči pri preberaní ceny nedopatrením prezradila niečo, o čom zatiaľ nikto nevedel.

slovakia

left justify in out

Lady Gaga nedávno zožala veľký úspech, keď s Bradleym Cooperom natočila film Zrodila sa hviezda. V pondelok si v Beverly Hills preberala cenu na galavečere Women In Hollywood Awards a počas ďakovnej reči sa poriadne preriekla!

 

Lady Gaga si ocenenie preberala z rúk Jennifer Lopez, postavila sa k mikrofónu a dojatá začala rečniť. „Chcem sa poďakovať svojmu snúbencovi Christianovi,“ zaznela jedna z viet od herečky v hlavnej úlohe z úspešného filmu. Všetci v publiku ostali touto informáciou poriadne zaskočení.

 

Speváčka síce už niekoľko mesiacov nosí diamantový prsteň, no nikdy nebola reč o tom, že by mohol byť zásnubný. Ako sa ale teraz ukázalo, Lady Gaga sa čoskoro vydá sa Christiana Carina, s ktorým tvorí pár viac ako rok.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies