Lady Gaga mala po dokončení albumu Artpop depresiu

NETKY.SK • 8 November 2013, 22:00 • 2 min
Lady Gaga mala po dokončení albumu Artpop depresiu

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga prezradila, že po dokončení jej aktuálnej štúdiovky s názvom Artpop trpela depresiou.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa prázdna a smutná. Už nie som tvorcom, ale interpretom," povedala v rozhovore pre O2. Vyjadrila sa tiež aj k samotnému konceptu štúdiovky. "Je to opak Warhola, opak plechovky s polievkou, je to umenie aplikované na popkultúru," vysvetlila. Z albumu Artpop, ktorý sa dostal do predaja 6. novembra, ponúkla 27-ročná speváčka fanúšikom ešte pred vydaním single Applause a Do What U Want.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku. Preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej zo spomínaného EP The Fame Monster. Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Lady Gaga predala celosvetovo približne 23 miliónov kópií albumov a 64 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona