Lady Gaga má nového priateľa

NETKY.SK • 10 Február 2017, 09:11 • 2 min
Lady Gaga má nového priateľa

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga má nového priateľa. Je ním talentový agent z Creative Artists Agency (CAA) Christian Carino.

slovakia

left justify in out

O ich vzťahu informoval magazín People, odvolávajúci sa na nemenovaný zdroj.

 

Dvojicu videli spolu 28. januára na koncerte kapely Kings of Leon, kde si podľa náhodného svedka prejavovali náklonnosť. Podobne sa údajne správali aj počas nedeľňajšieho 51. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), v rámci ktorého interpretka zaspievala v polčasovej prestávke. Carino, ktorý spolupracoval napríklad s Justinom Bieberom, Amber Heard, Christinou Aguilerou, Simonom Cowellom, Miley Cyrus a Jennifer Lopez, v minulosti randil napríklad s herečkou Lauren Cohan. Tridsaťročná Gaga zase vlani v júli odvolala zásnuby s hercom Taylorom Kinneym, s ktorým tvorila pár päť rokov.

 

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Po ňom nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013), Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom, a Joanne (2016). Zahrala si vo filmoch ako Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej a šiestej sérii antológie American Horror Story (2011) s podtitulmi Hotel a Roanoke, pričom za výkon v sérii Hotel získala Zlatý glóbus. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má šesť cien Grammy a tiež nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens to You z dokumentu The Hunting Ground (2015).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies