Lady Gaga bude zrejme opäť spolupracovať s Beyoncé

NETKY.SK • 24 Október 2012, 12:31 • 2 min
Lady Gaga bude zrejme opäť spolupracovať s Beyoncé

Lady Gaga bude zrejme opäť spolupracovať s Beyoncé

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Lady Gaga bude zrejme opäť spolupracovať s Beyoncé. Dvojica v roku 2010 vydala singel Telephone, ktorý bol jednotkou rebríčkov vo Veľkej Británii, Belgicku, Dánsku, Írsku, Nórsku či Poľsku. V americkom singlovom rebríčku Billboard Hot 100 sa dostal na tretiu priečku. Jeden z fanúšikov kontroverznej hviezdy sa jej na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter opýtal, či je nejaká šanca, že sa na pripravovanú štúdiovú nahrávku Artpop dostane pokračovanie hitu Telephone. Speváčka odpovedala stručne, "Fakt". Očakávaný album hviezdy by sa mal na trh dostať začiatkom budúceho roka.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 220 cien, medzi ktorými je i päť Grammy. Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a tento rok ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Koncom júla oznámila, že sa objaví v pripravovanom filme Machete Kills režiséra Roberta Rodrigueza. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies