Lady Gaga bude spievať vo vesmíre!

NETKY.SK • 7 November 2013, 13:33 • 2 min
Lady Gaga bude spievať vo vesmíre!

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga bude údajne spievať vo vesmíre. Stala by sa tak prvou umelkyňou, ktorá by takéto vystúpenie absolvovala.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná interpretka by mala odspievať jednu skladbu vo vesmírnej lodi spoločnosti Virgin Galactic, pričom udalosť by sa mala konať v roku 2015 v rámci festivalu Zero G Colony. Hudobníčka prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter napísala, že pravdivosť informácie potvrdí 10. novembra, teda deň pred tým, kedy by mal vyjsť jej nový album Artpop. 

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku. Preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Lady Gaga predala celosvetovo približne 23 miliónov kópií albumov a 64 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Zo spomínaného albumu Artpop už zverejnila single Applause a Do What U Want. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies