Lady Gaga a Taylor Kinney sa rozišli

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 19:17 • 2 min
Lady Gaga a Taylor Kinney sa rozišli

MALIBU - Americká speváčka Lady Gaga a herec Taylor Kinney sa rozišli. Podľa informácií portálu TMZ dvojica, ktorá sa zasnúbila vlani vo februári, ukončila svoj vzťah na začiatku mesiaca.

slovakia

left justify in out

Bez zásnubného prsteňa videli 30-ročnú hudobníčku už minulý týždeň v Malibu, v tom čase, ako jej bývalý partner oslavoval svoje 35. narodeniny. Lady Gaga a Kinney sa stretli počas nakrúcania videoklipu k piesni Yoü and I v roku 2011 a krátko nato začali spolu randiť.


Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má šesť cien Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas či Edge Of Glory. Začiatkom novembra 2013 vydala štúdiovku Artpop a o necelý rok neskôr sa do predaja dostal album Cheek To Cheek, ktorý nahrala so spevákom Tonym Bennettom.

 

Lady Gaga predala celosvetovo približne 27 miliónov kópií albumov a 146 miliónov kópií singlov. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Hotel, ktorá jej v roku 2016 vyniesla Zlatý glóbus. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má aj nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens to You z dokumentárneho filmu The Hunting Ground (2015).
Taylor Kinney je známy napríklad ako Kelly Severide, ktorého stvárňuje v seriáloch Chicago Fire (2012) a Chicago P.D. (2014). Okrem toho sa objavil napríklad aj v romantickej komédii Jedna za všetky (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies