Lady Gaga a Nile Rodgers sa stretli v nahrávacom štúdiu

NETKY.SK • 22 December 2014, 14:09 • 2 min
Lady Gaga a Nile Rodgers sa stretli v nahrávacom štúdiu

USA - Americká speváčka Lady Gaga a hudobník Nile Rodgers sa stretli v nahrávacom štúdiu, kde údajne pracujú na spoločnej piesni.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná rodáčka z New Yorku sa v piatok na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter pochválila spoločnou fotografiou so 62-ročným spevákom. "Nile & ja počas ostatných nocí. O hudbe by som sa dokázala baviť celú noc," dopísala k záberu. Na Twitteri sa objavil aj obrázok, na ktorom je okrem spomínaných hudobníkov sediacich za klavírom aj skladateľka Diane Warren. Lady Gaga zatiaľ bližšie nešpecifikovala, aký bude výsledok jej spolupráce s Rodgersom. Fanúšikovský portál Gaga Daily však citoval Diane Warren, ktorá vraj na otázku o spolupráci odpovedala, že sa zrodila klasika.

 

 

Nile Gregory Rodgers je rodákom z New Yorku a jedným zo zakladajúcich členov formácie Chic. Prvú, eponymnú štúdiovku kapela vydala v roku 1977. Postupne na ňu nadviazali nahrávkami C'est Chic (1978), Risqué (1979), Real People (1980), Take It Off (1981), Tongue in Chic (1982), Believer (1983) a Chic-ism (1992). Okrem nich vydali aj niekoľko kompilácií a dva živé albumy Live at the Budokan (1999) a A Night in Amsterdam (2006). Medzi ich najväčšie hity patria piesne ako Dance, Dance, Dance (Yowsah, Yowsah, Yowsah), Everybody Dance, Le Freak, I Want Your Love, Good Times či My Forbidden Lover. S Rodgersom, ktorý je tiež uznávaným producentom, spolupracovali aj Madonna, Diana Ross, David Bowie, Duran Duran alebo Avicii. 

 

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Na konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance z EP The Fame Monster (2009). Z druhého albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Začiatkom novembra 2013 vydala tretiu štúdiovku Artpop. Lady Gaga predala celosvetovo približne 27 miliónov kópií albumov a 125 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a v roku 2012 ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies