Lady Gaga a Justin Bieber hviezdami MTV Europe Music Awards

NETKY.SK • 8 November 2011, 00:01 • 2 min
Lady Gaga a Justin Bieber hviezdami MTV Europe Music Awards

Lady Gaga a Justin Bieber hviezdami MTV Europe Music Awards - Kultúra Lady Gaga a Justin Bieber boli hlavnými hviezdami nedeľného odovzdávania ocenení MTV Europe Music Awards v severoírskom Belfaste. Ležérne oblečený Bieber pri preberaní ocenenia pre najl

slovakia

left justify in out

img

img

Lady Gaga a Justin Bieber boli hlavnými hviezdami nedeľného odovzdávania ocenení MTV Europe Music Awards v severoírskom Belfaste.
Ležérne oblečený Bieber pri preberaní ocenenia pre najlepšieho speváka skromne poznamenal, že hlasoval za svojho konkurenta, rappera Kanye Westa.
Niekoľko minút pred ním sa na pódiu zjavila najlepšia speváčka - Lady Gaga. Ako inak, oblečená mimoriadne extravagantne.
"Ďakujem vám veľmi pekne, tak veľmi vás milujem. Som taká vďačná. Teraz sa naozaj usmievam, aj keď viem, že vy to nemôžete vidieť," povedala Lady Gaga oblečená v bizarnom striebristom odeve s veľkým klobúkovým kotúčom pokrývajúcim celú jej tvár a s otvormi iba pre oči. Na margo pokrývky tváre vtipkovala, že podstúpila botoxovú kúru.
Dvadsaťpäťročná Newyorčanka zažila mimoriadne úspešný rok a triumfovala pred vskutku zdatnými súperkami - Jennifer Lopez, Adele, Katy Perry and Beyoncé.
Ani Katy Perry však neobišla naprázdno. Odetá v ružovom kabátiku a minisukni si prevzala cenu za najlepšie živé vystúpenie. Cena za alternatívnu hudbu sa ušla americkej skupine Thirty Seconds to Mars.
Legendárnu skupinu Queen ocenili za celoživotné dielo. Gitarista a textár Brian May, ktorého lokne za ostatné roky zošediveli, pochválil Belfast za to, že "našiel pravý mier" po rokoch násilia.
Najviac nominácií mala Lady Gaga - šesť. Nasledovali Katy Perry a Bruno Mars so štyrmi nomináciami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies