Ladislav Molnár bude trénerom Gyirmót FC Györ, s mužstvom sa pokúsi o návrat medzi elitu

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 18:15 • 2 min
Ladislav Molnár bude trénerom Gyirmót FC Györ, s mužstvom sa pokúsi o návrat medzi elitu

GYÖR - Slovenský futbalový tréner a bývalý výborný brankár Ladislav Molnár bude pôsobiť v Maďarsku. Päťdesiatšesťročný rodák zo Sládkovičova (nar. 12. septembra 1960) sa dohodol na podmienkach s vedením klubu Gyirmót FC Győr, kde už pôsobí jeho krajan, defenzívny univerzál Kristián Kolčák. Molnár podpísal zmluvu na jeden rok s ročnou opciou.

slovakia

left justify in out

Gyirmót je už dávnejšie istým zostupujúcim z najvyššej súťaže, pred sobotňajšou derniérou a súbojom na pôde tímu Haladás Szombathely má v doterajších 32 kolách na konte iba 21 bodov (bilancia: 4 - 9 - 19, skóre 19:50) a obrovské 16-bodové manko na desiaty v tabuľke Diósgyör, ktorý figuruje na poslednom nezostupovom mieste.

 

Úlohou bývalého československého (1 štart) i slovenského reprezentanta (24 zápasov) je pokúsiť sa s mužstvom o opätovný návrat medzi elitu. V Maďarsku už bol v roku 2002, a to na lavičke FC Újpest Budapešť.

 

"Lászlóovi Molnárovi želáme veľa zdravia a v našom klube mnoho úspechov na poste hlavného trénera," uvádza klubový web gyirmotfc.hu.

Ladislav Molnár v aktívnej hráčskej kariére pôsobil v Nitre, Žiline, Interi Bratislava, Slovane Bratislava, Košiciach, kde aj začal svoje trénerské účinkovanie. V pozícii kouča viedol aj Trnavu, Senec, spomenutý FC Újpest Budapešť, ďalej Dubovú, Banskú Bystricu, 1. FC Slovácko, Petržalku, Michalovce, Moldavu nad Bodvou, Ružomberok, Lučenec, Dolný Kubín, Šaľu a naposledy treťoligové Vráble.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies