Ladislav Hudec už nie je trénerom mladežníckych reprezentácií

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 15:15 • 2 min
Ladislav Hudec už nie je trénerom mladežníckych reprezentácií

BRATISLAVA - Tréner Ladislav Hudec ukončil 31. mája 2017 pôsobenie pri reprezentačných tímoch SR do 16 a do 17 rokov. Zmluva skúseného 60-ročného kouča sa naplnila posledným májovým dňom a tým sa uzavrela pre túto chvíľu jeho spolupráca so Slovenským futbalovým zväzom. Hudec pôsobil v štruktúre SFZ dva roky.

slovakia

left justify in out

"Odviedol veľmi serióznu, poctivú prácu. Robiť s tými kategóriami, ktoré zastrešoval, si vyžaduje okrem samozrejmých futbalových a trénerských predpokladov aj správny prístup. Jeho rukami prešli viaceré slovenské talenty a aj vďaka nemu sa výkonnostne posunuli vyššie. Ladislavovi Hudecovi chcem poďakovať za všetko, čo vo funkcii reprezentačného trénera tímov do 16 a do 17 rokov odviedol pre slovenský futbal," povedal technický riaditeľ Slovenského futbalového zväzu Ján Greguš pre oficiálny web SFZ.


Nástupca Ladislava Hudeca bude známy v najbližších týždňoch. Rozhodujúce slovo pri jeho výbere bude mať technický úsek Slovenského futbalového zväzu pod vedením riaditeľa Jána Greguša a viceprezident pre štátnu reprezentáciu Karol Belaník.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona